Lagu “Kaasih Indung”

Berikut ini lirik lagu Kaasih Indung yang sangat menyentuh dan luar biasa, ciptaan Dedi Mulyadi:

“Indung lembur panineungan
Wasilah medal munggaran
Alam nyanggap papasangan
Tangtu nu jadi ukuran
Ngampar lemah jajalanan…

Lampah hirup dilakonan
Kaasih indung marengan
Samping jangkung gelung jucung
Awak rengkung disebakeun…
Sesa umur dianterkeun….

Ngaguru ku kabodoan
ikhlas eusi kapinteran
ciduh metu jajampean
ajeg lampah dilakonan

Lemah ngamparkeun kaheman
Nungtun lakuning kamelang
Panas ajaran ti berang
Ngaguru kapoek peuting

Susuci ku cai ibun
Pahing getih pahang tulang
Ayun ambing ayun ambing
Ajeg nangtung hirup nanjung..

Lampah hirup dilakonan
Kaasih indung marengan
Samping jangkung gelung jucung
Awak rengkung disebakeun
Sesa umur dianterkeun

Samping kebat gogoleran
Endah rema gugupayan
Sapanjang indung marengan
Ajeg lampah kamulyaan…

Lemah ngamparkeun kaheman
Nungtun lakuning kamelang
Panas ajaran ti berang
Ngaguru kapoek peuting

Susuci ku cai ibun
Pahing getih pahang tulang
Ayun ambing ayun ambing
Ajeg nangtung hirup nanjung…”

ebih jelasnya, nikmati langsung di Youtube berikut ini:

Bandung, 9 Pebruari 2018

Mahya Lengka

News Reporter
Penulis

Leave a Reply

close